Servicii 1

Constructii Drumuri – Constructia de drumuri este activitatea noastra de baza. Activitatile noastre privind infrastructura rutiera si de transport includ constructia, extinderea si reabilitarea de autostrazi si drumuri nationale, judetene, comunale, private. Oferim serviciile de constructii drumuri in toata Romania cu garantie de 5 si 10 ani.

Servicii 2

Asfaltari drumuri, mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Oferim serviciile de asfaltari drumuri in toata Romania cu garantie de 5 si 10 ani. Folosim asfalt BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare. La cerere putem colora asfaltul.

Servicii 3

Asfaltare curte, mecanizat si manual, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Oferim serviciile de asfaltare curte in orice localitate din Romania cu garantie de 5 si 10 ani. Folosim asfalt BA 8 unde nu se circula cu tonaj mare sau BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare. La cerere putem colora asfaltul.

Servicii 4

Asfaltare trotuare, mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Oferim serviciile de asfaltare trotuare in orice localitate din Romania cu garantie de 5 si 10 ani. Folosim materiale de cea mai buna calitate – asfalt BA 8 destinat trotuarelor. La cerere putem colora asfaltul.

Servicii 5

Excavatii si Terasamente din anul 1993, dobandit in tot acest timp o vasta experienta in acest domeniu, fapt ce a ridicat societatea noastra pe unul din locurile principale din punct de vedere al preferintelor marilor investitori, al preturilor accesibile si al calitatii serviciilor si produselor.

Servicii 6

Asfaltare platforme, mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata. Oferim serviciile de asfaltare platforme in orice localitate din Romania cu garantie de 5 si 10 ani. Folosim materiale de cea mai buna calitate – asfalt BA 16, BAD25 si AB2. La cerere putem colora asfaltul.

Servicii 7

Inchirieri utilaje de constructii si serviciile aferente: buldo, bobcat, basculante 8×4, articulate 6×4, cilindrii compactori de orice greutate, vola, freze asfalt / beton, autogreder, excavatoare si alte utilaje, scule si unelte.

Servicii 8

Deszapeziri – Recosal este direct interesata de problema mediului si isi ofera sprijinul in momentele critice ale iernii. In Romania exista deja binecunoscuta intarziere a interventiei autoritatilor locale in momentele in care iarna aduce nameti care paralizeaza orice miscare a populatiei generale si a traficului urban excesiv.